zondag 5 augustus 2012

Lift challenge

Bij lift challenge is het feest en daarom hebben ze ipv 1 lift 4 kaartjes die je kan liften.
Dit vraagt om creativiteit en natuurlijk om ze allemaal te maken.
Gelukkig liet mijn hobby gevoel me niet in de steek dit weekend en heb ik alle 4 de kaarten gelift.

De bovenste kaart in van M@rjan.
Omdat ik geen naaimachine tot mijn beschikking heb heb ik het stikwerk met de hand gedaan en hoe verder de kaart vordert hoe leuker het wordt om te doen.
De randen van de kaart en de bloemen met Pumice stone distress inkt bewerkt.
De bloemen zijn gemaakt met de EK retro pons.


Deze kaart in van Cornelie.
Zij heeft touw gebruikt en dat heb ik met mijn kaartje niet gedaan, omdat ik niet de juiste kleur had en het zo zonder ook erg leuk vind geworden.
De bloemen die ik heb gebruikt zijn met de pons van Nellie Snellen gemaakt.

Deze kaart is door Jose gemaakt en daar moest ik even aan wennen, ik maak meestal niet zulke felle kleur kaarten, maar hoe verder de kaart vorderde hoe leuker ik het begon te vinden.
Ook hier is het stikwerk met de hand gedaan, ben best trots op dit kaartje.


En het laatste kaartje is van Nadine.
De dubbele strik vind ik echt geweldig en dit ga ik zeker vaker gebruiken.
Op deze kaart heb ik knopen geplakt die ik zelf gemaakt heb van foam.
De foam uit geponst met een cirkelpons, daar 2 gaatjes in gemaakt en toen met de heattool verwarmd. Als de foam warm wordt begint het een beetje te krullen en dan pak je een rubberstempel waar je inkt in ongeveer dezelfde kleur als het foam heb op gedaan en deze druk je goed hard aan in het foam, en dan krijg je dit als resultaat.
Nou dit was een flink bericht :-)
Groetjes,
Chantal

8 opmerkingen:

 1. Zo, hé, gewoon alle vier de kaarten tegelijk! Hartstikke leuk en wat heb je ze mooi gelift!
  die knoopjes heb je erg leuk gemaakt! De bloemen van Marjan de kaart ook!
  Super dat je meedoet met de jubileumchallenge!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben behoorlijk onder de indruk Chantal. Vind ze super! Wat heb je dit knap gelift joh. Je eigen ding er in verwerkt en toch heel dicht bij de lifts gebleven EN je hebt de moeite genomen om met de hand te naaien. Helemaal te gek. De bloemen op de kaart van Marjan zijn idd super zeg net als die op Cornelies kaart en ik vind de frisse kleuren op mijn lift helemaal mooi, eigenlijk mooier dan mijn kaart en de knoopjes op Nadines kaart zijn erg lief.
  Heel gaaf dat je zo enthousiast meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf Chantal! Heel mooi gelift, vooral de José kaart vind ik èrg goed gelukt w.b. exacte lift! En ik ben weg van de bloemen en het stikwerk op mijn liftkaart. Heel erg leuk dat je alle vier hebt gemaakt en dank je wel voor het meedoen aan onze jubileumchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw jij hebt de smaak helemaal te pakken Chantal, geweldig! Super leuk dat je ze allemaal hebt gemaakt. Ik vind zelf jouw lift van José de mooiste, en dan te bedenken dat je er eerst aan moest wennen! Je stikwerk is ook erg netjes gedaan. Mijn kaartje ehhh jouw lift van mijn kaartje haha vind ik ook erg leuk gedaan en bedankt voor de uitleg van de knoopes, leer ik ook nog eens wat! Je dubbele strik is super! BEdankt voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow mooi gedaan hoor ze zijn allevier heel erg goed gelukt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw Chantal, jij hebt je best gedaan! Vier ontzettend leuke kaartjes heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Chantal, I wanted to stop by and say HI and see your beautiful new cards. As always your cards are absolutely BEAUTIFUL! You have a very beautiful unique style and I love them ALL so much. Great job as always. You are so creative and I love visiting your blog and looking at all your amazing creations. Keep up the amazing work. Terri of Two Pink Peas www.twopinkpeas.com

  P.S. I am having a wonderful giveaway for a Unity Stamp Co. Bow Maker. Feel free to enter if you would like a chance to win one of two! www.twopinkpeas.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hoi chantal gefeliciteerd met je mooie kaarten en je prijs groetjes d

  BeantwoordenVerwijderen