dinsdag 8 oktober 2013

SU party dames

Vorige week woensdag hebben we met de dames van de SU party die Je@net een maand hiervoor heeft gehouden afgesproken om weer bij elkaar te komen en ieder van ons moest een projectje verzinnen voor de andere dames.
Maria heeft ons uitgenodigd en dit was haar projectje voor ons. Een leuk tasje waar een rol pepermunt in kan. Erg leuk om te maken. De bloemen stempel is van SU.
Deze kaart was een projectje van Annelies. Ze had alles al mooi voorbereid, dus het in elkaar zetten was een fluitje van een cent. Ook de leuke afbeelding met de egeltjes had ze voor ons al ingekleurd.
De kaart met de kerstballen (SU) is van Heidie, ook zij had alles al mooi voorbereid en was al het plakken en snijden zo gebeurd. Van haar hebben we ook allemaal deze erg leuke 'ornamentjes' en labeltjes gekregen.
Ze zijn gemaakt van klei en zien er erg leuk uit op een kaartje. Dank je wel Heidie.
Dit doosje was mijn projectje en moest zelf gevouwen worden en daarom had ik vanaf het internet deze handleiding uitgeprint, zodat iedereen dit goed kon volgen. dit was voor de dames geen enkel probleem, ze zijn allemaal erg handig ;-)
Helaas heeft Je@net niets voor kunnen bereiden omdat ze te veel last had van haar elleboog.
Dames het was erg geslaagd en ik verheug me alweer op onze volgende knutselavond.

Groetjes,
Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten