zaterdag 9 november 2013

De projectjes

Dit zijn de projectjes die we woensdag gemaakt hebben met onze knutselclub.
Deze chocolade reep was mijn project en gelukkig vonden de dames het erg leuk om te maken.
Het voorbeeld heb ik van http://bastelmichaela.blogspot.nl/ . 
Natuurlijk had ik voor iedereen ook een reep chocolade bij me. 
Ook Annelies had chocolade en heeft dit leuke doosje voor ons gemaakt en de bloem was de grootste uitdaging, maar voor ons als geoefende knutselaars geen enkel probleem ;-) 
Deze reep chocolade was een project van jeanet en alles was al helemaal voorbereid, dus erg leuk om te maken. De stempel is van Marianne design.
Deze mooie waxinelicht houder was van Maria en is gemaakt met een mal van Marianne design en gesneden uit metaal van vleesschalen. Erg leuk effect.
Dit laatste project is van heidie en dat was dit leuke tasje dat we eerst moesten inkten en stempelen aan de zijkant. Daarna de voor en achterkant beplakt met designpapier en voor het 'flapje' en de schaats hebben we ook weer designpapier gebruikt en uitgeknipt.. Het flapje zit vast met klitterband.
Groetjes,
Chantal

3 opmerkingen:

 1. wat een leuke dingen hebben jullie weer gemaakt ik kan me indenken dat het erg gezellig was groetjes d

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, was weer een super gezellig avondje. Ben helemaal happy met de projectjes die we gemaakt hebben (en met de lekkere chocolaatjes :o)
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waqt gaaf zeg, als ik op de link klik kan ik hem niet vinden... Zou ik zo brutaal mogen zijn om het patroon van de chocolade reep mogen vragen...
  Zo ja dan graag via e-mail

  crejabeja@outlook.com

  Groet Inge

  BeantwoordenVerwijderen